Wing Tsun Kung Fu, Arad

6 Păreri
Wing Tsun Kung Fu
Scoala Generala 5
Arad
Telefon:
0257-241235
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Data înființării
2000

Descriere

Formarea stilului Wing Tsun nu a început în perioada de viata a calugaritei Ng Mui. Formarea stilului se contopeste cu formarea Kung-Fu-ului shaolin. De aceea elevii trebuie sa cunoasca procesul de formare al stilului.
Bazele templului de pe muntele Shung au fost puse în anul 495. Asezarea mai exacta a acestui templu este vârful Wu-Zu din partea vestica a muntelui Shung si poalele nordice ale muntelui Shao-Shi, unde este întretaiat prin mijloc de pârâul Shaolin.
Datorita pozitiei de amplasare, într-o poiana înconjurata de o padure rara, acest templu primise denumirea de Shaolin, ceea ce înseamna Templul padurii rare.


Profil lung
Aceasta arta martiala a fost dezvoltata acum mai mult de 300 de ani în China, de catre calugarita Ng Mui si de catre Yim Wing Tsun, dupa numele careia a fost denumita aceasta arta. Wing Tsun este cel mai inteligent sistem de autoaparare dezvoltat de catre mintea umana pentru ca: - Wing Tsun nu se bazeaza pe forta fizica sau calitatile acrobatice, iar acest lucru îl face accesibil oricarui individ - Wing Tsun te învata cum sa folosesti forta oponentului si sa o întorci împotriva lui - sistemul de autoaparare al Wing Tsun este compus din miscari de tipul reflex mecanic si direct determinate de atacul oponentului - Wing Tsun poate fi învatat într-un timp foarte scurt de oricine.
Descriere limbă străină
The founder of the Wing Tsun Kung Fu system, Miss Yim Wing Tsun, was a native of Canton (Kwangtung Province) in China. She was an intelligent and athletic young girl, upstanding and forthright. Her mother died soon after her betrothal to Leung Bok Chau, a salt merchant of Fukien. Her father, Yim Yee, was wrongfully accused of a crime and, rather than risk jail, they slipped away and finally settled down at the foot of Tai Leung mountain near the border between Yunnan and Szechaun provinces. There they earned a living by running a shop that sold bean curd.
Cuvinte cheie:
Club sportiv, Arte martiale, Sport, Kung fu, Antrenamente arte martiale, Wing tsun, Puterea unui pumn greu
Wing Tsun Kung Fu apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Kocsis Petra
Isti

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Totdeauna am vrut sa invat kung fu. Ma bucur ca am gasit clubul acesta. Torok Robert chiar stie cum sa te invata chiar daca nu ai nici cea mai vaga idee despre sport.

Alex Stoienescu
sport

, cu mai mult de 6 luni în urmă

indiferent de vrasta care o aveti inscrietiva la cursurile wing tsun kung fu oradea disciplina este cuvantul de ordine si sa nu uitam miscarea inseamna sanatate.
#wing tsun#kung fu#antrenamente#autoaparare#sport#club sportiv#arte martiale#china#leung tin
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Zaynab
Autoaparare eficienta

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Mie mi-a placut foarte tare la cursurile de Wing Tsun. Am participat timp de 2 luni si pot sa spun ca am mult mai mare incredere in fortele mele acum decat inainte. E un sport, o arta martiala foarte bine predata si intr-un mod placut si distractiv. Incepatorii invata treptat miscarile de baza si incep sa isi formeze cu timpul reflexe de aparare. De aceea mi se pare foarte interesant cu tu, Alina, dupa doar 2 ore de antrenament ai avut multe leziuni... In 2 luni de zile nu am vazut pe nimeni cu rani de nici un fel, nici macar de zgarieturi... Vanatai da, la cei avansati care chiar se lupta... caci pe masura ce avansezi practicile devin mai incisive, mai dure, dar asta nu are nimic de a face cu nici un tip de leziune, de nici un fel. Mi-e dor de colegii de la Wing Tsun. Cand va intalniti cu ei, transmiteti-le salutari din partea mea. Cand ma intorc acasa o sa trec sa va vad. :)
## autoaparare# curusir de autoaparare# wing tsun kung fu
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

piccolo
kung fu

, cu mai mult de 6 luni în urmă

antrenorii sunt foarte experimentati foarte intelegatori si atmosfera in antranamente sunt una extraordinare si vesela.si in concursuri castiga multe trofee.
Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

Nu sunt concursuri ...

Szilagyi Jozsef
arte martiale

, cu mai mult de 6 luni în urmă

eu am vazut o demonstratie,sunt experti,sunt foarte buni,dar dupa parerea mea,acesta este pentru femei.e bun cand te ataca cineva sa te scapi,ii dai o lovitura sau ceva,apoi fugi.eventual ii bun pentru corp ca si gimnastica.

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Wing Tsun Kung Fu!

Cunoşti firma Wing Tsun Kung Fu? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Piata Unirii
  300085  Timişoara
 2. Strada George Gosbuc 2
  300048  Timişoara
 3. Strada Dr. Nicolae Paulescu
  300005  Timişoara
 4. Strada Lascăr Catargiu Nr. 6
  300559  Timişoara
 5. Strada Mures Nr. 8
  300500  Timişoara
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere