Scoala Dresaj Canin Nikarad

2 Păreri
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Dresaj canin pentru caini de companie, caini pentru paza si protectie personala, caini pentru paza obiective, sport canin:Mondioring, IPO, pensiune canina in care gazduim cainii care urmeaza cursurile scolii de dresaj sau a persoanelor care parasesc localitatea pentru perioade scurte de timp, transportul cainilor de la terenul de antrenament la domiciliul stapanului, malinois, etc.


Profil lung
Scoala de dresaj canin "NIKARAD" este situata in orasul Arad, in vestul Romaniei, intr-un minunat loc pe malul raului Mures. Pasiunea pentru caini in general si pentru dresajul canin in special ma urmareste de peste 30 de ani. In anul 1989 am obtinut Atestatul de Instructor dresaj canin( fiind membru al Clubului National de caini Utilitari).
Bazat pe aceasta si sustinut de familie am deschis in anul 2001 SCOALA DE DRESAJ CANIN "NIKARAD", prima scoala de acest gen din Arad. Prin activitatile desfasurate ne propunem sa obtinem prin sistemul de dresaj motivational caini care sa ajunga sa fie companioni perfecti (caini de companie), bodyguarzi profesionisti (cainii pentru paza si protectie personala sau paza obiective) sau sportivi desavarsiti (caini care participa la campionate de dresaj spotiv BH, IPO, Obedience, Mondioring) Incercam in permanenta sa satisfacem cerintele clientilor nostri si venim in intampinarea acestora cu o gama variata de pachete de srvicii.
Rezultatele obtinute pe plan competitional precum si marele numar de caini care au absolvit cu success cursurile, dau SCOLII DE DRESAJ CANIN "NIKARAD" un titlu de excelenta binemeritat.
Descriere limbă străină
Canine training school "NIKARAD" is situated in Arad, western Romania, a great place on the shore of the river Mures.

Passion for dogs in general and especially for dog training follows me from over 30 years. In 1989 I received canine training Certified Instructor (National Club of the working dogs). Based on this and supported by my family (Cristina and Alex) I have opened in 2001 the CANINE TRAINING SCHOOL"NIKARAD", the first school of its kind in Arad.

Through our activity we aim to get through the system of motivational training dogs that come to be the perfect companion (pet dogs), professional bodyguards (guard dogs for personal protection) or perfect athletes (dogs that participate in the working dogs championships BH, IPO, Obedience, Mondioring)

The results obtained in the competitions and the large number of dogs who have successfully completed the courses, give to the K9 SCHOOL "NIKARAD" an excellent well-deserved title.
Cuvinte cheie:
Dresaj canin, Pensiune canina, Caini de companie, Ipo, Malinois, Caini pentru paza obiective, Caini pentru paza si protectie personala, Mondioring, Sport canin, Trailer transport caini, Van special amenajat pentru transport caini
Localităţi servite
Arad, judetul Arad, Braila, Cluj, Bucuresti
Limbi străine vorbite
Engleza, Franceza, Italiana
Metode de plată disponibile
  • Numerar
    Numerar
  • Visa
    Visa
  • Euro
    Euro
Scoala Dresaj Canin Nikarad apare în următoarele categorii:

Păreri

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Pasiunea, profesionalismul si responsabilitatea in arta dresajului canin exista si sunt acasa la Scoala dresaj canin Nikarad !!! :)

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Profesionalism si calitate

Scrie o părere pentru Scoala Dresaj Canin Nikarad!

Cunoşti firma Scoala Dresaj Canin Nikarad? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Adrian Nikarad
RELAŢII CU PUBLICUL

Trimite mesaj

+40722273741

+40722273741

Produse și Servicii

Malinois
Catei de vanzare Puteti achizitiona un catel sau un caine adult pregatit la un anumit nivel de dresaj de la Scoala dresaj canin NIKARAD 1 RON

Servicii

Facebook