RCS & RDS - Arad

9 Păreri
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Orar cu publicul

Programul de lucru poate să difere
duminicăDÎnchis
luniL
08:00 – 20:00
marţiMa
08:00 – 20:00
miercuriMi
08:00 – 20:00
joiJ
08:00 – 20:00
vineriV
08:00 – 20:00
sâmbătăS
09:00 – 14:00
Este inchis.
Deschide peste  10 h 5 min.
10 h 5 min

Vanzari: L-V 08:00-20:00 S 09:00-14:00 Rezilieri contracte: L-V 08:00-20:00

Descriere

Cuvinte cheie:
Internet, Furnizor de servicii de telecomunicatii, Televiziune, Telefonie, Telefoane mobile, Vânzări
Produse
Telefon mobil, Tableta pc
Servicii
Incasari, Vanzari, Rezilieri, 24 rate
Mărci
Digi 24, Digi Sport, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Digi FM
Metode de plată disponibile
  • Numerar
    Numerar
  • MasterCard
    MasterCard
  • Visa
    Visa
RCS & RDS - Arad apare în următoarele categorii:

Păreri

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Buna ziua. As dori si eu sa stiu cand aveti de gand sa veniti sa ma cablati? Ca de o saptamana tot astept. Mai veniti anul acesta?,??

Cosmin Cosmy

, cu mai mult de 2 ani în urmă

mie nu vine de 5 zile ce e asta batai

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Ca si abonat la serviciile rds inca de la infiintare, azi constat ca serviciile Dvs sunt tot mai proaste pe zi ce trece. Amintesc aici doar doua de care nu am scapat: O buna perioada de timp,aproximativ 6 luni din anul 2014 la orice intrerupere de curent electric se intrerupea telefonul fix si care se repunea in functie numai dupa nenumarate interventii telefonice.Raspunsul era ca echipamentul din scara blocului este vechi.Nu mai amintesc cate echipamente au fost schimbate de operatori. In ce priveste serviciul de TV suntem tratati ca niste rau platnici. De si factura a fost platita de Banca Transilvania la finele anului 2014,in prima zi lucratoare a anului 2015 mi-a fost taiat cablu.Iarasi nervi, telefone ,interventi justificatoare,amenintari cu plata a 15 lei pentru repunerea in functie. Mentionez ca daca apare aceasta suma in factura voi deschide proces doar penru prestigiu. Fata de cele enumerate mai sus, va rugam sa gasiti solutii pertinente,in caz contrar ne vedem nevoiti sa cautam un alt operator. Cu pareri de rau Catlabuga Teodorică
Comentariu

de cu mai mult de 2 ani în urmă

De doua luni de zile nu vine nimeni sa instaleze cablu chear bataie de joc ce se face nu va suparati

rectificare

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Imi cer scuze, este vorba despre factura din luna mai, nu iulie. In iulie am primit sesizare ca avem restanta (cand de fapt, factura era platita). Am platit-o inca o data, iar la telefon i s-a spus mamei ca luna aceasta vom avea de platit doar 10 lei. Pe factura primita ieri scrie ca avem 120 de lei, din care 75 restanta si 45 plata serviciilor pe luna iulie...cand trebuiau sa fie doar 10 lei. Mama a sunat azi la sediu si i s-a spus ca dureaza o vreme pana se inregistreaza sesizarea...serios???? o vreme de... 2 saptamani???
Comentariu

de cu mai mult de 2 ani în urmă

doresc sa stiu de ce ati scos un canal, axn scfi, ca sa puneti un canal de desene, nu avem nevoie, de alt canal de desene, sunteti niste oameni tampti. datine inapoi canulul axn scfi. il vreau inapoi. nu faceti ce vreti cu noi ca nu suntem prosti. multi oameni sunt dezamagiti de voi, dar inca nu o spun toti pe fata. vreau canalul axn scfi inapoi

Incompetenti!

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Mama mea a platit toate facturile la aceasta firma la timp, insa factura din luna iulie (desi are chitanta care atesta faptul ca a fost platita) nu a fost inregistrata. A fost plimbata dintr-un loc in altul de catre "doamnele" casierite degeaba, nimeni nu a facut nimic. Deschideam netul si aparea mirificul mesaj de amenintare ca se vor suspenda serviciile de internet, daca nu achit factura. Am cautat numarul de telefon pe internet, mama a sunat si i s-a spus sa plateasca inca o data factura, urmand ca in luna august sa aiba de achitat doar 10 lei din cat trebuiau platiti. Acum am primit din nou factura si chipurile avem restanta 120 de lei...adica trebuie sa platim a treia oara aceeasi factura! Voi chiar nu sunteti capabili sa va faceti meseria?

mai multe păreri
Scrie o părere pentru RCS & RDS - Arad!

Cunoşti firma RCS & RDS - Arad? Împărtășește-ți experiența!

Facebook